БЛОГ

Піцa Мapгapитa

Всі інгредієнти для начинки піци мають бути свіжі та якісні

Піца – це, мабуть, найулюбленіша їжа, від якої просто неможливо відмовитися. Вже століттями рецепт піци "Маргарита", яка є класикою, не змінюється. Пропонуємо рецепт піци "Маргарита" з класичною італійською начинкою. 

Інгредієнти:

Для начинки: сир Моцарела 200 г, базилік (зелень) за смаком, кетчуп за смаком, орегано за смаком, помідор за смаком.
Для тіста: свіжі дріжджі 25 г, молоко 1 склянка, борошно пшеничне 400 г, оливкова олія 2 ст. л., цукор 1 ст. л., сіль за смаком.
Приготування:
1. Тепле молоко та свіжі дріжджі ретельно змішуємо у глибокій посудині.
2. Додаємо цукор та перемішуємо до повного його розчинення.
3. По одному стакану додаємо борошно, сіль та олію – замішуємо тісто.
4. Накриваємо тісто харчовою плівкою та залишаємо на 30 хвилин. 
5. Готуємо тісто на піцу: тоненько розкатайте його, притрусіть борошном та викладіть на форму для випікання. Змастіть тісто кетчупом та рівномірно розрівняйте його ложкою.
6. Натріть сир на грубій терці або поламайте шматочками, посипте на тісто. Помийте помідори, наріжте кільцями та викладіть на шар з сиру. Посипте сухими спеціями орегано.
7. Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте піцу 20-25 хвилин до готовності.
8. Помийте листочки свіжого базиліку та викладіть на готову піцу.

Смачного!
Made on
Tilda